Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Αρχαιρεσίες στο Κοινωνικό Ιατρείο Λάρισας στις 18 Μαϊου



Το Σωματείο « ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ  ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, από 10:00 έως 17:00, στην Παπαναστασίου 117 Λάρισα.

Οι  υποψηφιότητες μπορούν να δηλωθούν  μέχρι  την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής ( τηλ. 6936655280 ).

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής αποτελεί έκφραση συνοχής μίας συλλογικότητας με κινηματικά χαρακτηριστικά και κίνητρο την Αλληλεγγύη, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες.  Ο Τόπος Αλληλεγγύης Λάρισας  είναι ο κοινός τόπος δράσης πολιτών για κοινωνική προσφορά μέσα από εθελοντική συμμετοχή και χωρίς συστημική  χρηματοδότηση.  Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Λάρισας με δράση στην πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική κάλυψη στοχεύει μέσα από την ψυχική και σωματική αποκατάσταση της υγείας και στη αποκατάσταση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που η σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση τόσο αισχρά έχει ποδοπατήσει.

Καλούμε όλες(ους) τις(ους) Λαρισαίες(ους) να  στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ανθρωπισμού με την συμμετοχή τους στις δράσεις του ΚΙΦΛ.

Την ίδια μέρα, στον ίδιο τόπο, στις 20:00 θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την ύπαρξη της προσπάθειάς μας. 


Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας επισκεφθούν και να γίνουν κοινωνοί και  μέλη ενός εγχειρήματος που εκφράζει  την ανθρώπινη φύση και την ελευθερία του πολίτη.

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  
Παρασκευάς   Θωμάς                                 
ΤΑ ΜΕΛΗ
Αφέντης Αναστάσιος
Σαπουνάς Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου